Omdat menstruatie op de werkplek tot verzuim kan leiden, besloten regeringen en bedrijven om menstruatieverlof in te voeren. Maar wat blijkt? Slechts weinig werknemers maken er gebruik van. Een maatregel die niets uithaalt, omdat het taboe te groot is. Hetzelfde geldt voor menopauzebeleid, rouwverlof of mentale ondersteuning: goedbedoeld, maar zonder het taboe te doorbreken, blijft de impact uit.
Filip laat je in deze keynote zien hoe je taboes omzet in kansen. Door ongemakkelijke gesprekken te voeren en taboes bespreekbaar te maken, creëer je beleid dat écht werkt. Hij leert je hoe taboes ontstaan en werken. Hoe je thema’s kunt benoemen, het gesprek kunt starten en een cultuur van openheid en empathie bouwt.
Leiders die deze uitdagingen aanpakken, onderscheiden zich. Taboes kunnen zelfs een USP worden: een krachtig signaal dat jouw organisatie kiest voor inclusie, vertrouwen en blijvende verandering.
Wil je ontdekken hoe je ongemak verandert in kracht en taboes in je grootste troef?
Welke leiderschapsprincipes worden aangehaald?
Wil je ontdekken hoe je ongemak verandert in kracht en taboes in je grootste troef? Boek deze keynote en laat Filip je inspireren om taboes niet langer te vermijden, maar te omarmen.
Wij proberen te reageren binnen 24 uur.
"*" geeft vereiste velden aan
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een portie taBOOH-inspiratie rechtstreeks in je inbox.
Om de beste ervaringen te bieden, gebruiken we technologieën zoals cookies om apparaatgegevens op te slaan en/of te openen. Door toestemming te geven voor deze technologieën kunnen we gegevens verwerken, zoals browsegedrag of unieke ID's op deze site. Als je geen toestemming geeft of je toestemming intrekt, kan dit bepaalde functies en mogelijkheden nadelig beïnvloeden.